gallery/vitasol 10lt kova

VİTASOL

ÖZEL FORMİLASYONLU GÜBRELER

GARANTİ EDİLEN İÇERİK:   W/W

Organik Madde                                                               %30

Suda Çözünür Toplam Potasyum Oksit(K2O)               % 20

Toplam Azot(N)                                                              %5,5

Organik Azot(N)                                                             %0,3

Suda Çözünür Mağnezyum Oksit (MgO)                     %2

pH aralığı       4-6

  • Vitasol; organik materyaller ile kimyevi gübrelerin birlikte formüle edilmesiyle geliştirilmiş organominarel bir gübredir.
  • Vitasol; yüksek oranda organik materyaller, enzimler, organik şelatlayıcılar içermesiyle hem iyi bir meyve büyütücü hem de renk ve kalitede yüksek etki veren bir üründür.
  • Vitasol; organik madde içermesiyle torakta organik madde miktarını artırmaktadır.
  • Vitasol; içermiş olduğu MgO’dan dolayı bitkide klorofil miktarını artırarak fotosentezi hızlandırmaktadır.
  • Vitasol; mikro elemenler içermesiyle iz element eskilliğini gidererek gübrelemede yüksek etki sağlamaktadır.
  • Vitasol; gübreleme programlarında diğer gübrelerle birlikte uygulandığında içeriğindeki organik şelatlayıcılardan dolayı diğer bitki besin maddelerini de şelatlayarak daha hızlı alımını sağlamaktadır.
  • Vitasol; verim artışında etkili bir üründür.
  • Vitasol; Jel yapısında olup % 100 eriyebilir yapıdadır.. Bu özelliğinden dolayı hem damlama hem de yaprak uygulamalarında rahatlıkla uygulanmaktadır.
  • Vitasol; Diğer damlama ve yaprak gübreleri ve ilaçlarla rahatlıkla karıştırılabilir.

BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

TOPRAKTAN UYGULAMA

SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

 150-200 g/100 L su

2-3 kg/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



AÇIK TARLA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

150-200 g/da

1-2 kg/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ



Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin,

150-250 g/100 L su

2 kg/da

Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Erik vb.



MUZ

150-250 g/100 L su

2-3 kg/da

BAĞ

150-200 g/100 L su

1-2 kg/da

YERFISTIĞI

150-200 g/da

1 kg/da

PATATES

150-200 g/da

1 kg/da

ÇELTİK

150-200 g/da

1 kg/da

TARLA BİTKİLERİ

150 g/da

1 kg/da

Buğday,Arpa,Nohut vb.



ENDÜSTRİ BİTKİLERİ

150 g/da

1 kg/da

Pamuk,Mısır,Ayçiçeği,Soya vb.



SÜS BİTKİLERİ VE KESME ÇİÇEK

 150-200 g/100 L su

2 kg/da

Verilen dozlar size yol gösterici olacaktır. Ürünün uygulanmasında işin uzmanı tarafından yapılacak gübreleme programında bu dozlar dikkate alınarak yükseltilebilir veya düşürülebilir