gallery/ultrasal 5lt

ULTRASAL

ÖZEL FORMİLASYONLU GÜBRELER

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                  W/W

Organik Madde                                               %15

Toplam Azot                                                    %8

Organik azot                                                    %0,3

Nitrat azotu(NO3-N)                                        %6,7

Amonyum azotu (NH4-N)                               %1

Toplam Kalsiyum Oksit                                   %14,5

pH Aralığı   2-3

  • ULTRASAL; Organik madde, organik asitler ve Düşük pH’lı Özel geliştirilmiş formülasyonu ile Tuzlu topraklarda, Kış şartlarında Bitki gelişimi ve  Kalsiyum gübrelemesi  için geliştirilmiştir.
  •  ULTRASAL; Formülasyonun da içermiş olduğu; zengin organik madde ve organik asitler sayesinde bitki kök bölgesi için ideal bir yetişme ortamı sağlar. İçeriğindeki Organik asitlerle kalsiyumun bitki tarafından alınmasında ve taşınmasında, bitki bünyesindeki hareketinde hızlı ve etkilidir.  Düşük pH’lı          ( pH:2,5) içeriği ile damlamadan uygulandığında toprak pH’sı, sulama suyu pH’sı  ve sertliğini gidererek gübrelemenin başarısını artırır..
  • Fide dikiminden sonra, hatalı gübreleme sonucu oluşan aşırı tuzlu topraklarda  ULTRASAL uygulamasıyla kök bölgesindeki  tuzluk  giderilerek ,  kök bölgesi rahatlatılır, içiriğindeki yüksek orandaki organik madde ve organik asitlerle kök gelişimi teşvik edilerek bitkide gelişim sağlanır.
  • Bitkilerde kış döneminde görülen gelişim durgunluğuna karşı, ULTRASAL uygulamasıyla  Bitki kendini yeniler, tepe sürgünü, yan dallanma ve çiçeklenme sağlar.
  • ULTRASAL; Toprak tuzluluğu ve aşırı gübreleme sonucu oluşan yüksek E.C değerlerinin ayarlanması ve sulama suyu  tuzluluğunun ve sertliğinin giderilmesinde mutlak gereklidir.

BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

TOPRAKTAN UYGULAMA

SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

200-300 cc/100 L su

2-3 L/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



AÇIK TARLA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

200-250 cc/da

2 L/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ



Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin,

150-250 cc/100 L su

2 L/da

Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Erik vb.



MUZ

150-250 cc/100 L su

2 L/da

BAĞ

 150-250 cc/100 L su

2 L/da

YERFISTIĞI

200 cc/da

2 L/da

PATATES

200-250 cc/da

2 L/da

ÇELTİK

200 cc/da

2 L/da

TARLA BİTKİLERİ

200 cc/da

1-2 L/da

Buğday,Arpa,Nohut vb.



ENDÜSTRİ BİTKİLERİ

200 cc/da

1-2 L/da

Pamuk,Mısır,Ayçiçeği,Soya vb.



SÜS BİTKİLERİ VE KESME ÇİÇEK

200-250 cc/100 L su

2 L/da

Verilen dozlar size yol gösterici olacaktır. Ürünün uygulanmasında işin uzmanı tarafından yapılacak gübreleme programında bu dozlar dikkate alınarak yükseltilebilir veya düşürülebilir