gallery/prol n 5lt

PROL N

ÖZEL FORMİLASYONLU GÜBRELER

GARANTİ EDİLEN İÇERİK:   W/W

Toplam Azot (N)                               % 25

Nitrat Azotu (N)                                %5

Amonyum Azotu (N)                        %5

Üre Azotu (N)                                    %15

  • PROL-N Azot gübrelemesinde hem yaprak hem toprak uygulaması temel alınarak geliştirilmiştir. Azot bitkide verim ve kalite üzerine direk etkilidir.
  • PROL-N Özellikle Sera yetiştiriciliğinde kış şartlarında bitkide oluşan vejetatif gelişim zayıflığında, bitkiye yapraktan uygulayarak bitki gelişiminde hızlı ve etkili sonuç alınacaktır.
  • PROL-N Meyvecilikte sürgün gelişimi, göz oluşumu ve meyve büyümesinde hem yapraktan, hem de topraktan planlı şekilde ihtiyaç miktarınca uygulama yapılması gereklidir.

BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

TOPRAKTAN UYGULAMA

SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

200-300 cc/100 L su

3-4 L/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



AÇIK TARLA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

200-300 cc/da

2-3 L/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ



Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin,

200-300 cc/100 L su

2-3 L/da

Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Erik vb.



MUZ

200-300 cc/100 L su

2-3 L/da

BAĞ

200-250 cc/100 L su

2-3 L/da

YERFISTIĞI

200-250 cc/da

2 L/da

PATATES

200-250 cc/da

2 L/ da

ÇELTİK

200-250 cc/da

2 L/ da

TARLA BİTKİLERİ

200-250 cc/da

2 L/ da

Buğday,Arpa,Nohut vb.



ENDÜSTRİ BİTKİLERİ

200-250 cc/da

2 L/da

Pamuk,Mısır,Ayçiçeği,Soya vb.



SÜS BİTKİLERİ VE KESME ÇİÇEK

200-250 cc/100 L su

2-3 L/da

Verilen dozlar size yol gösterici olacaktır. Ürünün uygulanmasında işin uzmanı tarafından yapılacak gübreleme programında bu dozlar dikkate alınarak yükseltilebilir veya düşürülebilir