EDİLEN İÇERİK: W/W
Suda Çözünür K2O % 10
BİTKİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA
SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ
Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar 100-150 cc/100 L su 0.5-1 L/da
Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.
AÇIK TARLA YETİŞTİRİCİLİĞİ
Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar 100-150 cc/da 500 cc/da
Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.
MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ
Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, 100-150 cc/100 L su 500 cc/da
Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Erik vb.
MUZ 100-150 cc/100 L su 500 cc/da
BAĞ 100-125 cc/100 L su 300-400 cc/da
YERFISTIĞI 100 cc/da 250-300 cc/da
PATATES 100 cc/da 250-300 cc/da
ÇELTİK 100 cc/da 250-300 cc/da
TARLA BİTKİLERİ 100 cc/da 200-300 cc/da
Buğday,Arpa,Nohut vb.
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ 100 cc/da 200-300 cc/da
Pamuk,Mısır,Ayçiçeği,Soya vb.
SÜS BİTKİLERİ VE KESME ÇİÇEK 75-150 cc/100 L su 500 cc/da
Verilen dozlar size yol gösterici olacaktır. Ürünün uygulanmasında işin uzmanı tarafından yapılacak gübreleme
programında bu dozlar dikkate alınarak yükseltilebilir veya düşürülebilir