gallery/kalibre fa 1lt

KALİBRE FA

BİTKİ GELİŞİM DÜZENLİYİCİLERİ

NK’LI SIVI ORGANAMİNERAL GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK:                                                     W/W

Toplam Organik Madde                                                         %15

Toplam Azot (N)                                                                        %5

Üre Azotu (NH2-N)                                                                    %4

Organik Azot                                                                              % 1                                                

 Suda Çözünür Potasyum Oksit ( K2O )                                  %15

PH =12-14 


  • KALİBRE FA Meyvede kalibre ve kalite artışı sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.

  • Kalibre Fa Bitki Kökleri Tarafından Alınmayan  Besin Madddelerini Alınabilir Forma Getirir.
  • Kalibre Fa Bitki Kökleri Vasıtasıyla Alarak Floem Ve Ksilemde Taşınır.
  • Kalibre Fa Fotesentezi Artırarak Bitkideki Atp Sentezlemesini Maximum Düzeye Ulaştırır. 
  • Kalibre Fa Bitkide Optimum Proteğin Sentezi Oluşturur.
  • Kalibre Fa İçerisinde Bulunan Biositimulantlar , Bitki Tarafından Alınarak Optimum Bitkisel Hormon Faliyetini Başlatır.
  • Kalibre Fa Tepe İncelmesi Yapan Bitkileri Tekrar Harekete Geçirerek Tepe Kalınlaşması Sağlar
  • Kalibre Fa İçeriğindeki Meyve Büyümeyi Teşvik Edici Bitki Gelişim Düzenleyicileri Ve Özel Potasyum Formülasyonu İle Meyvelerin Büyümesinde Yüksek Bir Etkiye Sahiptir. 
  • Kalibre Fa Yapılan Çalışmalarda Meyvelerde Kalibre Artışı, Sebzelerde İse Ciddi Meyve Büyümesi Sağlayarak Verimi Artırmaktadır
  • Kalibre Fa Meyve Kalitesi Ve Verim Artışında Yüksek Bir Etkiye Sahiptir.
  • Kalibre Fa Pazardeğeri Yükseksek Kaliteli Meyve Oluşturur.



BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

TOPRAKTAN UYGULAMA

SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ



(Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar,

300 cc/100 L su

3-4 L/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.)



AÇIK TARLA YETİŞTİRİCİLİĞİ



(Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar,

200-300 cc/da

2-3 L/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.)



MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ



Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin, 

200-300 cc/100 L su

2-4 L/da

Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Erik vb.



MUZ

300 cc/100 L su

3-4 L/da

BAĞ

200 cc/100 L su

2 L/da

YERFISTIĞI

200 cc/da

2 L/da

PATATES

200-300 cc/da

2 L/da

ÇELTİK

200 cc/da


TARLA BİTKİLERİ



Buğday, Arpa, Nohut vb.

200 cc/da


ENDÜSTRİ BİTKİLERİ



Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya vb.

200 cc/da


SÜS BİTKİLERİ VE KESME ÇİÇEK

200-300 cc/100 L su 

2-3 L/da

Verilen dozlar size yol gösterici olacaktır. Ürünün uygulanmasında işin uzmanı tarafından yapılacak gübreleme programında bu dozlar dikkate alınarak yükseltilebilir veya düşürülebilir

gallery/ekran resmi 2020-04-18 13.06.24