gallery/combi fa 1kg

COMBİ FA

TOZ VE SIVI İZ ELEMENTLER

GARANTİ EDİLEN İÇERİK:                                 W/W

Suda çözünür Bor (B)                                      % 1,5

Suda çözünür Bakır ( Cu)                                 % 0,5

Suda çözünür Demir (Fe)                                % 4

Suda çözünür Mangan (Mn)                          % 3

Suda çözünür Molibden (Mo)                        % 0.05

Suda çözünür Çinko (Zn)                                 % 4

  • Bitkilerin gelişimi için çok miktarda İhtiyaç duydukları karbon, hidrojen, oksijen, azot, fosfor, potasyum, kalsiyum, magnezyum, kükürt besin elementlerine makro besin elementi denir. Bunların yanında çok az miktarda ihtiyaç duydukları demir, mangan, çinko, bakır, molibden, kobalt, klor besin elementlerine mikro besin elementi adı verilmektedir
  • COMBİ FA Toprakta farklı koşullarda bitkiye yarayışsız durumda bulunan iz elementlerinin eksikliğini gidermek için bitkiye yapraktan veya topraktan uygulanabilir.
  • COMBİ FA Alkali ve tuzlu ortamlarda yetiştirilen bitkilerin iz elementi eksikliğinin giderilmesinde kullanılır.
  • COMBİ FA Bitkiler tarafından hem yaprak, hem de topraktan rahatlıkla alınabilir formda olup, özel şelatlama maddeleriyle şelatlanmılştır. COMBİ FA % 100 ERİYEBİLİR VE TORTU BIRAKMAZ.

BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

TOPRAKTAN UYGULAMA

SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

50-100 g/100 L su

200-300 g/da

Kabak ,Kavun, Karpuz, Çilek vb.



AÇIK TARLA YETİŞTİRİCİLİĞİ



Domates, Patlıcan, Biber, Hıyar

50-100 g/da

200-300 g/da

Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek vb.



MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ



Narenciye, Ceviz, Fındık, Zeytin,

 50-150 g/100 L su

250-500 g/da

Elma, Armut, Kiraz, Kayısı, Şeftali, Erik vb.



MUZ

50-150 g/100 L su

250-500 g/da

BAĞ

 50-100 g/100 L su

200-300 g/da

YERFISTIĞI

50-100 g/da

200 g/da

PATATES

50-100 g/da

200 g/da

ÇELTİK

70-100 g/da

150-200 g(da

TARLA BİTKİLERİ

50-100 g/da

150-200 g/da

Buğday,Arpa,Nohut vb.



ENDÜSTRİ BİTKİLERİ

70-100 g/da

150-200 g/da

Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya vb.



SÜS BİTKİLERİ VE KESME ÇİÇEK

50-100 g/100 L su

250-500 g/da

Verilen dozlar size yol gösterici olacaktır. Ürünün uygulanmasında işin uzmanı tarafından yapılacak gübreleme programında bu dozlar dikkate alınarak yükseltilebilir veya düşürülebilir